ftp.maixap.tv maixaptvkz » Culinaria Hacker

Projectes


InfoSota una llicència Creative Commons

Culinaria Hacker

Dos tallers d’(auto)formació i experimentació amb eines web 2.0 i l’streaming a l’X0y1, I Encuentro de Género y Ciberespacio, CAAC (Centro de Arte Andaluz de Arte Contemporáneo), Sevilla.
A fer cuinetes! Triem els ingredients, compartim receptes i cuinem noves formes de col·laboració i intercanvi de coneixements, experiències i formes d’emprar i transformar les nostres relacions amb les tecnologies.

Títol Culinaria Hacker

Tipus Taller

Localització X0y1, I Encuentro de Género y Ciberespacio, CAAC (Centro de Arte Andaluz de Arte Contemporáneo), Sevilla.

Temps Dues sessions de 4 hores cadascuna, del 26 al 30 d’Octubre de 2009.

Proposta Dos tallers d’(auto)formació i experimentació amb eines web 2.0 i l’streaming amb els que volem compartir el procés d’apropiació d’aquestes i possibilitar espais de crítica i empoderament que potenciïn les reivindicacions socials i feministes. A fer cuinetes! Triem els ingredients, compartim receptes i cuinem noves formes de col·laboració i intercanvi de coneixements, experiències i formes d’emprar i transformar les nostres relacions amb les tecnologies.

Col·lectius organitzadors SURT.tv [Luciana Fleischman, Pia Capisano, Eva Cruells, Itxasne Gaubeca, Eleonora delli Carri, Odile Carabantes, Tonina Matamalas, Carme Gomila, Valentina Messeri, Laura Malinverni, Judit Fuster].

Paper de les institucions La trobada XOy1 fou dirigida i organitzada per Remedios Zafra i coordinada pel Centro Andaluz de Arte Contemporáneo, on es realitzaren les activitats.

Pressupost 1000 eurus pels dos tallers, a repartir entre producció, trasnport i manutenció de les 9 components del col·lectiu.

Web Blog emprat durant els tallers: http://culinariahacker.wordpress.com/

Llicència Creative Commons [BY-NC-SA 3.0]

 

DOCUMENTACIÓ

¿ME PUEDES PONER?
Programa emès en directe amb les participants del segon taller, el 30 d’octubre de 2009 des del X0y1, I Encuentro de Género y Ciberespacio