ftp.maixap.tv maixaptvkz » Metzina

Projectes


InfoSota una llicència Creative Commons

Metzina

Directe audiovisual.

El Salt és la por canviant de bàndol, la conquesta del carrer, l’espai construït i l’aeri; perquè volem vigilar-los d’aprop, tenir vista d’ocell sobre les seves terrasses i fer contrapicats de les seves corbates; marcar a spraiades les seves cases i recuperar totes les que tenen buides.

06-11 / 2012: Residència MIRA!Telenoika a Fabra i Coats

Metzina per la retina, dissonàncies pel timpà; formes de visualitzar la protesta política mentre la vivim en la nostra pell i pels carrers de la ciutat, la precarietat del nostre dia a dia, la força dels nostres cossos. Ansiem rebentar tot allò que ens molesta als ulls i a l’oïda, incidir-hi, mostrar connexions, responsabilitats; desestabilitzar les representacions hegemòniques inquietant tots els sentits. 

Seran benvingudes a l’orgia creativa totes les eines que ens dóna el directe audiovisual: remesclant les mirades de lluita, provocant l”error, el caos i el glitch, utilitzant el dibuix com quelcom desvinculat dels codis de veritat lligats a la imatge, incidint en un gest. Cossos, sons, imatges i textures que s’articulen en l’estructura del directe, on cada moment depèn de l’organització del grup, de la posició i estat de cada element en escena.

Metzina som:
So: 4CANTONS i Ceerre.
Vj: Carme Gomila.
Dibuix: Tonina Matamalas.
Actuació: Laura López.

METZINA
* Foto de Jes Orquadi.

 

11 / 12: Directe de Metzina al Festival MiRA 2013.

* Fotos de Silvia Poch.