ftp.maixap.tv maixaptvkz » Plató Mamimeneo S/T

Projectes


InfoSota una llicència Creative Commons

Plató Mamimeneo S/T

Plató de realització i transmissió de vídeo en directe per internet muntat a la Facultat de Belles Arts de Barcelona en el marc de l’exposició Sense Títol ’10, del 27 de setembre a l’1 d’octubre de 2010.

Títol  Plató Mamimeneo S/T

Tipus Plató obert

Localització Facultat de Belles Arts de Barcelona en el marc de l’exposició Sense Títol [selecció alumnes promoció 2006-2010].

Temps 4 dies, del 27 de setembre a l’1 d’octubre de 2010.

Proposta Plató de realització i transmissió de vídeo en directe per internet muntat a la Facultat de Belles Arts de Barcelona en el marc de l’exposició Sense Títol ’10. Per una banda, plantejava un espai de trobada i de diàleg entre les autores i intervencions que cohabitaven a la mateixa sala [mitjançant l’streaming de les performances, entrevistes i col·laboracions amb la realització de tallers conjunts]. Per altra banda, volia ser un espai d’aprenentatge en codi obert [mitjançant tallers d’utilització i empoderament de les eines per a fer streaming, xerrades de reflexió sobre temes com autoria, obra derivada, llicències lliures, sampleig…] des d’on reafirmar un posicionament envers als mitjans i els processos de producció.

Col·lectius organitzadors Carme Gomila, Odile Carabantes, Tonina Matamalas.

Col·lectius col·laboradors Palau i Biano [E.S.O.C], Laura Malinverni [Minipimer], Alexandra amb el projecte Creacanvi, a més de totes les persones que passaren per plató que hi abocaren el seu frenesí o que seguiren l’streaming des de casa.

Paper de les institucions La mostra Sense Títol ’10 fou organitzada per la facultat de Belles Arts de la UB i, en concret, l’exposició del Departament de Dibuix fou coordinada per Marcel Pié i Montse López. Així mateix, el Lab Media de la facultat ens facilità el préstec de bona part de l’equip tècnic utilitzat pel plató.

Pressupost Autofinançat a base de tàctiques d’enginy constant.

Vídeo producció Pots veure els vídeos realitzats al plató al canal Mamimeneo de GISS.

*DOCUMENTACIÓ